Jak zatočit s problémovými partiemi?

Jak zatočit s problémovými partiemi

Hubnutí je neustále dokola omílané téma, které zajímá čím dál více lidí. Není se čemu divit, vždyť neustále se potýkáme s mnoha nezdravými lákadly v podobě rychlých občerstvení nebo cukráren, kterým jenom stěží odoláme. Jenže právě tato lákadla můžou za to, že kyneme, kyneme a kyneme. Pokud i vám vadí to, jak vypadáte, začněte s tím něco dělat. Poradíme vám, jak účinně a efektivně zatočit s problémovými partiemi.

K problémovým partiím se řadí hlavně bříško (a to hlavně oblast podbříška, kde se nám bohužel neustále dělá nepříjemná „pneumatika“), dále jsou to stehna a samozřejmě taky boky. Mnoho žen se potýká i s málo pevnýma rukama, což nevypadá vůbec hezky.

Základem je úprava jídelníčku

To nejzákladnější, co je třeba udělat, pokud se vrhnete do hubnutí, je, že si výrazně upravíte jídelníček. Vyvarujte se sladkým věcem a samozřejmě nezdravému jídlu. Do svého jídelníčku zakomponujte více ovoce, zeleniny, samozřejmě taky ryb, luštěnin či doplňků stravy, které nejsou nijak neškodné. Součástí zdravého stravování je i dodržování pitného režimu.

Jak účinně zatočím s problémovými partiemi?

Pokud chcete zatočit se zadečkem nebo se stehny, mohli byste zkusit účinné běžení na páse, které se nazývá Vacushape. Budete uzavřeni do takového prostoru (tedy jenom vaše nohy a zadek), v němž bude trochu jiná teplota i tlak. Běžíte na páse v tomto „uzavření“ zhruba půl hodiny až hodinu, kdy během této hodiny hubnete mnohem efektivněji a rychleji, a to tedy v oblastech stehen a zadečku.

Skvělým sportem, který vám pomůže bojovat proti nadbytečným kilům, je jednoznačně plavání. Při něm hubnete souměrně – žádná problematická partie není ochuzená. Je však nutné plavat pravidelně, zhruba třikrát týdně, a samozřejmě minimálně hodinu, protože po půlhodině začínáte teprve spalovat kalorie.

S problematickými partiemi lze bojovat taky tak, že začnete cvičit power jógu nebo pilates. Pilates je hlavně o zpevňování postavy a je to poměrně náročné cvičení, power jóga je uvolňující, přesto taky náročná, ale bez zapocení zkrátka nemůžete efektivně zhubnout.

Další příspěvky